Isparta 1 Şubesi

Askerlerimize yapılan terör saldırısını lanetliyoruz

Kayseri’de sabah saatlerinde çarşı izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıda 13 askerimiz şehit olmuş, 48’i yaralanmıştır. Bu alçakça saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 

Ülkemiz, insanlıktan nasiplenmemiş melun terör örgütleri tarafından dize getirilemeyecek kadar büyük; milletimiz, hainlerin oyununa gelmeyecek kadar feraset ve dirayet sahibidir. 
Alçaklıkta sınır tanımayan ve beyinlerini uyuşturarak canlı bomba haline getirdikleri zavallıları, asker, polis, sivil, yaşlı, çocuk ayrımı yapmadan insanlarımızın arasına sürerek patlatan ve onlarca masumun canına kıyan terör örgütleri ve onları kullanan güçler, ne yaparsa yapsınlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. 
Bir futbol müsabakasında güvenliği sağlamakla görevli gencecik polisleri şehit ederek, çarşı iznine çıkan askerlere bomba yüklü araçla saldırarak, sivilleri öldürerek bir şey elde edeceklerini sanan bu pespaye sürüsünün, döktüğü kanda boğulacağı zaman yakındır. 
Türkiye dünyanın görmediği, görmezden geldiği Halep’te insanlığı kurtarmaya çalışırken, insanlığını ortaya koyarken, birileri içeride taşeron uzantıları vasıtasıyla birlik ve beraberliğimizi zaafa uğratmak istemektedir. Bunun farkındayız. 
15 Temmuz gecesi vatan sevgisini en üst seviyede gösteren milletimizin bu bilincini zaafa uğratmak, toplumsal kırılganlık meydana getirmek hedefiyle yapılan bu insanlık dışı saldırıları, yine milletimiz büyük bir kararlılık ve basiretle bertaraf edecektir. 
Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da, kararlılığımız ve ortaya koyacağımız milli duruş, teröre vereceğimiz en anlamlı ve en etkili karşılık olacaktır. 
Eğitim-Bir-Sen olarak, ülkemizde kardeşliğin, birlik ve beraberliğin kazanacağını tekrarlıyor; bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını bir kere daha lanetliyor; terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.